Forum Forum knights.sztab.com o grze

 Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Prędkość tworzenia żołnierzy AI

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Trick & Tips
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mirek_KSW
Użytkownik Forum


Dołączył: 23 Wrz 2007

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 3:00 pm    Temat postu: Prędkość tworzenia żołnierzy AI Odpowiedz z cytatem

Witam wie ktoś może w jaki sposób zmienić by przeciwnik szybciej produkował żołnierzy ? Jest może taka możliwość w edytorze lewina ?
_________________
Stop Islamizacji Europy!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 4:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz przyśpieszyć ten proces zmniejszając opóźnienie szkolenia rekrutów oraz dodając wrogowi na start odpowiednią ilość budynków i materiałów (lub broni od razu).
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Gogoud
Użytkownik Forum


Dołączył: 08 Paź 2008

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Im bliżej szkoły warownia, tym szybciej przybywa rekrutów, a tym samym żołnierzy.
Dopiero gdy rekrut dojdzie ze szkoły do warowni, zaczyna być produkowany kolejny.
_________________
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mirek_KSW
Użytkownik Forum


Dołączył: 23 Wrz 2007

PostWysłany: Sob Gru 16, 2017 6:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy w remake w opcji F11 mozna jakos zmienic ustawic aby kmputer tworzyl wiecej szybciej wojska? probowalem mu pudowac wiecej szkol ale i tak puszcza rekrutow tylko w jednej, chodzi mi glownie o kampanie,
_________________
Stop Islamizacji Europy!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 29 Maj 2012

PostWysłany: Sro Sty 17, 2018 4:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie Remake nie jest do singla, fakt że AI jakoś tam działa, ale technologii na poziomie wielkich koncernów w które idą grube miliony nie oczekuj Mruga oczkiem
_________________
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Trick & Tips Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona główna knights.sztab.com
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Shoutbox by Dion Dev