Forum Forum knights.sztab.com o grze

Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Gta San Andreas

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Gawędy średniowieczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Joker
Użytkownik Forum

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:31 pm    Temat postu: Gta San Andreas Odpowiedz z cytatem

Witam. Pobrałem sobie Gta San Andreas ze strony Precyl.pl
Było 14 Partów... Mam je wszystkie na komputerze. Zapakowane pliki iso... Gdy chcę je rozpakować po jakiejś chwili wyskakuje błąd: Dysk jest pełny
A na dysku mam wolne 5 GB
Co jest nie tak?
Proszę o pomoc... z Góry dziękuję...
kuba11100
Moderator.
Moderator.

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może plik stronicowania "puchnie"?
Sprawdź w: Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność -> Zaawansowane
Otwórz okno zarządzania pamięcią wirtualną i ustaw stałą wartość (takie samo minimum i maksimum), za zalecaną często podaje się 1,5*posiadana ilość RAM-u.

Strefa KaM - (prawie) wszystko w jednym miejscu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Spik
Joker
Użytkownik Forum

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Post do usunięcia.

//Co ty, w Krzyśka się bawisz? Uśmiech
//kuba11100

Ostatnio zmieniony przez Joker dnia Pią Lip 30, 2010 9:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Joker
Użytkownik Forum

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

edit://
Dobra... Nieważne. mam już coś dla siebie... temat można zamknąć Uśmiech
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Gawędy średniowieczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: